Select Page

EXTRA NIEUWSBRIEF

In 2005 hebben wij, als huurders, Villa Mertiza overgenomen van de eigenaren, de familie Daskalakis. Er volgde een heel prettige relatie tussen hen en ons. Tot op de dag van vandaag.
Het is inmiddels 17 seizoenen later. Wij hebben in de afgelopen periode Villa Mertiza stevig op de kaart gezet. Een andere bedrijfsvoering, een andere gastenkring, een andere, meer persoonlijke benadering van het toerisme in Mirtos. En niet te vergeten, de verschillende uitingen: een duidelijke website, een tijdschrift, een paar boeken, interviews in de media, etc. En dat heeft succes gehad. Er waren heel goede jaren, maar ook enkele minder goede, dankzij de economische crisis en later Corona. Maar al met al mogen we heel dankbaar zijn voor wat we hebben bereikt. Uiteraard samen met de mensen die ons vaak enkele jaren terzijde hebben gestaan. Daarbij natuurlijk in de eerste plaats Maria Vasilakis, die er vanaf het begin bij was. Maar ook Paul, Thea, Sacha, Bjern, Mylene, Janja, Jurrie, en onlangs Dick Jan en dan slaan we natuurlijk Sofia niet over. Ook de kortstondige handreikingen van derden vergeten we niet.

Het is nu eind 2021. Nog twee maanden en dan is ook dit jaar om. We hebben heel lang geaarzeld of dit jaar ook ons laatste zou zijn. We wisten al een tijdje, dat de familie Daskalakis Villa Mertiza zelf weer wilde exploiteren. Net als in de periode 1991 t/m 2004. Aanvankelijke plannen om nog jaren door te gaan met een andere staf konden niet doorgaan, omdat de familie het bedrijf ten behoeve van de kinderen terug wilde nemen. Wat we, eerlijk gezegd, niet echt hebben zien aankomen.

Toen dit duidelijk werd, was het even moeilijk om nog wat verder vooruit te kijken. We hebben daarover gepraat met elkaar, Siemon en ik en met wat vertrouwelingen. Het kwartje is eindelijk gevallen.

Wij gaan nog 1 jaar door.
Tot eind 2022 zijn wij nog steeds de gastheren van Villa Mertiza. Tussen ergens in maart en ergens in november willen wij graag onze gasten, vertrouwde en nieuwe, ontvangen en hen al onze gastvrijheid en service bieden.

Dus natuurlijk ook jou!

Deze Nieuwsbrief is voor iedereen die ons volgt, bij ons is geweest en zeker nog één of meerdere keren wil terugkomen. En daarbij moet je je dan realiseren dat we elkaar dan nog één keer kunnen ontmoeten in het komende jaar. In Mirtos. In onze tuin, op ons terras. Aan de boulevard. Noem maar op. Ook dan regelt Siemon graag je transfer, je huurauto, je scooter en natuurlijk ook de studio of het appartement. Siemon is ook voor het komend jaar de eerste persoon die jij kunt aanspreken. Per mail, per telefoon of fysiek.

Of wij ook ontbijten gaan serveren, hangt af van de covid maatregelen die in Griekenland gelden.
We gaan dat zien.

Prijzen voor 2022
Wij hebben voor het volgend jaar twee dingen op een rijtje gezet: de prijzen van onze accommodatie en de vluchtprijzen van Transavia. En je weet: wij hanteren altijd flexibele aankomst- en vertrektijden. Zo kun je met de keuze van je heenvlucht en je terugvlucht voordeliger uit zijn. En Siemon vertelt ook nu voor 2022 wat er vrij is in Villa Mertiza.

Nieuwe Nieuwsbrief
Onze volgende Nieuwsbrief komt in december 2021 uit. Met nieuwe weetjes, verhalen, foto’s en filmpjes. Die verzenden wij dan vanuit Sneek, waar wij de komende winter hopen te verblijven. Wil je ons schriftelijk bereiken? Dat kan:

Vanaf eind november:
Siemon Boersma/Dick Ridder
RCN De Potten
Skûtsje 10
8626 GG Offingawier

Ons mailadres blijft: info@mertiza.com

PRIJZEN 2022

maart t/m 30 april 1 week 2 weken extra dagprijs
Studio € 300,- € 590,- € 42,-
2 Kamer Appartement € 420,- € 800,- € 57,-
1 mei t/m 31 oktober
Studio € 380,- € 740,- € 53,-
2 Kamer Appartement € 540,- € 970,- € 68,-
built & maintained Cyber Shrimp © copyrighted 2021  Villa Mertiza